donderdag 26 april 2012

Kwartetje in bed? Nee dank u.

Even een uitleg voor de Nederlandse lezer: In het Belgische TV programma met de SBS6-achtige titel 'met 4 in bed' bezoeken en beoordelen elke week 4 duo's elkaars Bed & Breakfast. Ondanks de wat ranzige titel is het een jolig en braaf familie programma.

Eyeworks, het bedrijf dat de productie van dit programma doet, heeft ons recent benaderd met de vraag of La Truite d'Argent aan dit 'leuke' zomerprogramma wil meewerken. We hebben direct aangegeven dat dit niet 'ons ding' is omdat al die wedstrijden op TV eigenlijk helemaal niet leuk zijn. Toch wilden ze graag meer over ons weten en of we een vragenlijst wilden invullen. Zo gezegd zo gedaan; Maar waarschijnlijk is Eyeworks zo geschrokken van onze afwijkende antwoorden dat ze dachten 'Die lui van La Truite moeten we er niet bij hebben'. U allen zal dan ook 'comme d'habitude' gewoon naar La Truite moeten afreizen want op TV zijn we dit jaar niet te zien.

donderdag 12 april 2012

Wie gaat dat nu weer betalen???

Nadat openbaar is gemaakt dat de top van AB-Inbev gezamenlijk € 1,3 miljard aan bonus heeft binnen getikt hebben wij onze vraagtekens bij onderstaand persbericht.

Nadat AB InBev en Alken Maes hun prijzen eerder dit jaar al verhoogden heeft ook Brouwerij Haacht, bekend van Primus en Tongerlo, aangekondigd midden april zijn bierprijzen met 6% te zullen verhogen. Stijgende grondstof- en energiekosten zijn de oorzaak van de prijsstijging.

Tsja..........

dinsdag 3 april 2012

Yeehhaa!! Lente in volle glorie!!

Wat een bedrijf, wat een energie, wat een mooi weer!!! De Ardense boeren klagen vanwege te weinig regen voor het gewas maar wij zijn blij met al die zonnestralen!! Deze frisse lucht geeft weer extra energie die we weer optimaal kunnen inzetten in onze hotel business.

We zijn namelijk druk bezig met een nieuwe menu -en lunchkaart en draaien onze hand niet om voor een kamertje meer of minder te poetsen. Ondertussen krijgt de auto een goeie wasbeurt voor de jaarlijkse keuring en boeken we bij de vleet nieuwe bands. We hebben zelfs een mei-muziekmaand ingelast. En tussendoor gaan we ook nog het voortraject van een nieuwbouw in....

Wie dit ons nadoet, krijgt van ons een gratis overnachting!