donderdag 27 oktober 2011

Music is my religion

Afgelopen weken hebben veelal in het teken van de muziek gestaan. Maar hoe kan het ook anders; music is our religion! Natuurlijk hadden we onze vaste bezigheden rondom het hotel echter ... het optreden van Bob's oude Eindhovense band Peter Pan Speedrock vergde veel tijd & energie. En het was het meer dan waard!!


Vooraf de lijstjes 'wat,hoe & wanneer' doorworstelen en toen was het dan ineens zaterdag de 22e ..... wat een optreden, wat een sfeer, wat veel mensen!! Voor het eerst was het SOLD OUT bij ons en de muziek werd door iedereen met open oren ontvangen. Stephan, onze huisvriend en trouwe geluidstechnicus zorgde wederom voor een fenomenaal geluid waardoor oordoppen niet nodig bleken te zijn.

En daarna kwam de rust en het gevoel van YES WE CAN!! Onze botten deden pijn dus een aantal dagen uitslapen was erg welkom en geen overbodige luxe. Enorm trots en vol energie gaan we weer verder tot de orde van de dag; de in- en uitcheck, het zorgdragen voor een fijne sfeer in het hotel, koken & afwassen, kamers schoonmaken en wat al niet meer.

En dit alles overgoten met een dikke saus van 'music is my religion'.....

1 opmerking:

  1. Hoi lieverds,

    Ik lees dat het optreden van Peter Pan Speedrock een fantastisch succes is geweest. Daar zijn we heel blij om en als we weer komen, willen we er dan ook alles over horen!!!

    Liefs van India en Geert.

    BeantwoordenVerwijderen